Trion

Trion

trion.app

Trion är träningsappen för dig som vill ha riktigt bra och effektiv träning i ett smidigt formatera. Med en digital PT i fickan har du alltid en tydlig plan för din träning, oavsett om du är på gymmet, hemma eller ute på resa. Upplev ett helt nytt och smartare sätt att träna!

Med hjälp av ett unikt AI-system skapar Trion personanpassade träningsprogram för varje användare. Varje pass och ögonblick i programmet har tydliga instruktionsfilmer och beskrivningar som visar precis hur du ska göra. Träningspassen kan utföras på gym, med ett powerband eller bara med kroppsvikt, du väljer själv tillbehörsalternativ innan du startar ett nytt pass, beslut att att du kan träna när och var du vill!

Du kan även lägga till extrapass i programmet, välj mellan pass fokuserade på styrka, rörlighet eller pass som hjälper dig utvecklas inom en särskild sport. Med appen kan du exempelvis träna för att bli mer explosiv i golfsvingen och slå längre, bygga upp kroppsstyrkan som behövs för ett hinderbanelopp eller se till att du har tillräckligt med kraft i benen för att orka svänga ordentligt i skidbacken.

Andra spännande funktioner är bl.a.

  • Övningsbibliotek med 700+ övningar och instruktionsfilmer
  • Integrationer till Apple Health och Google Fit
  • Roliga och motiverande gamificationfunktioner
  • Lägg till en vän i appen och tävla i eran topplista

Appen finns tillgänglig på både svenska och engelska och finns på både App Store och Google Play.

Trion Rabattkoder

Det finns inga rabattkoder eller erbjudanden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!

Trion Erbjudanden

Det finns inga rabattkoder eller erbjudaden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!Även att vi jobbar hårt med att alla rabattkoder, rabatter och erbjudanden på Rabattfrossa.nu ska vara korrekta, reserverar vi oss mot eventuella felaktigheter. Vi använder kakor.

Vi använder cookies för funktioner, annonser och statistik. Ni kan blockera cookies i er webbläsare, men det kommer att försämra er upplevelse på sajten.