Svensk Provtagning

Svensk Provtagning

www.svenskprovtagning.se

Hur mår Sverige? Vår vision är att alla svenskar ska må bra och kunna ha möjlighet att påverka sin hälsa positivt – alla dagar i veckan, året om. Preventiv provtagning kan ibland tidigt upptäcka och förebygga ohälsa. Därför vill vi vara med i utvecklingen för ett friskare Sverige och erbjuda digitala provtagnings- och hälsotjänster och hälsodata för personligt bruk. 

Genom vår digitala plattform kan du beställa färdiga eller personligt utformade provtagningspaket med viktiga biokemiska och fysiologiska indikationer som kan identifiera hälsorisker långt innan symptomen blir synliga. Provtagningen och provanalyserna syns direkt i mobilen med utförliga kommentarer av läkare. Enkelt och smidigt för att snabbt få en överblick av ditt hälsoläge. 

Svensk Provtagning AB är en registrerad vårdgivare och står under Inspektionen för vård och omsorgs tillsyn. Vi samarbetar med ett flertal kliniker och laboratorium med över 120 provställen rikstäckande i Sverige.


Svensk Provtagning Rabattkoder

        {
          "id": "8616",
          "title": "Svensk Provtagning - Starta \u00e5ret med en h\u00e4lsokontroll just nu har vi 15% rabatt p\u00e5 alla prover",
          "description": "Starta \u00e5ret med en h\u00e4lsokontroll just nu har vi 15% rabatt p\u00e5 alla prover.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
          "thumbnail": "",
          "code": "nystart",
          "perma": "svensk-provtagning-starta-ret-med-en-hlsokontroll-just-nu-har-vi-15-rabatt-p-alla-prover",
          "store_perma": "svensk-provtagning",
          "url": "/go.php?coupon_id=8616",
          "store_id": "1143"
        }
      

Svensk Provtagning rabattkod  •  Delad 2 månad sedan by admin •  Slutdatum ej bekräftat

Svensk Provtagning - Starta året med en hälsokontroll just nu har vi 15% rabatt på alla prover

Starta året med en hälsokontroll just nu har vi 15% rabatt på alla prover.

 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan.

Svensk Provtagning Erbjudanden

Det finns inga rabattkoder eller erbjudaden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!Även att vi jobbar hårt med att alla rabattkoder, rabatter och erbjudanden på Rabattfrossa.nu ska vara korrekta, reserverar vi oss mot eventuella felaktigheter. Vi använder kakor.

Vi använder cookies för funktioner, annonser och statistik. Ni kan blockera cookies i er webbläsare, men det kommer att försämra er upplevelse på sajten.