Svensk Provtagning

Svensk Provtagning

www.svenskprovtagning.se

Hur mår Sverige? Vår vision är att alla svenskar ska må bra och kunna ha möjlighet att påverka sin hälsa positivt – alla dagar i veckan, året om. Preventiv provtagning kan ibland tidigt upptäcka och förebygga ohälsa. Därför vill vi vara med i utvecklingen för ett friskare Sverige och erbjuda digitala provtagnings- och hälsotjänster och hälsodata för personligt bruk. 

Genom vår digitala plattform kan du beställa färdiga eller personligt utformade provtagningspaket med viktiga biokemiska och fysiologiska indikationer som kan identifiera hälsorisker långt innan symptomen blir synliga. Provtagningen och provanalyserna syns direkt i mobilen med utförliga kommentarer av läkare. Enkelt och smidigt för att snabbt få en överblick av ditt hälsoläge. 

Svensk Provtagning AB är en registrerad vårdgivare och står under Inspektionen för vård och omsorgs tillsyn. Vi samarbetar med ett flertal kliniker och laboratorium med över 120 provställen rikstäckande i Sverige.


Svensk Provtagning Rabattkoder

        {
          "id": "7663",
          "title": "Svensk Provtagning - 15% rabatt p\u00e5 hela sortimentet",
          "description": "15% rabatt p\u00e5 hela sortimentet.Nu kan du som privatperson testa dig f\u00f6r att se om du har antikroppar mot COVID-19Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan",
          "thumbnail": "",
          "code": "testa15",
          "perma": "svensk-provtagning-15-rabatt-p-hela-sortimentet",
          "store_perma": "svensk-provtagning",
          "url": "/go.php?coupon_id=7663",
          "store_id": "1143"
        }
      

Svensk Provtagning rabattkod  •  Delad 4 vecka sedan by admin •  Utgår om 3 vecka

Svensk Provtagning - 15% rabatt på hela sortimentet

15% rabatt på hela sortimentet.

 • Nu kan du som privatperson testa dig för att se om du har antikroppar mot COVID-19
 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan

Svensk Provtagning Erbjudanden

Det finns inga rabattkoder eller erbjudaden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!Även att vi jobbar hårt med att alla rabattkoder, rabatter och erbjudanden på Rabattfrossa.nu ska vara korrekta, reserverar vi oss mot eventuella felaktigheter. Vi använder kakor.

Vi använder cookies för funktioner, annonser och statistik. Ni kan blockera cookies i er webbläsare, men det kommer att försämra er upplevelse på sajten.