Smolab

Smolab

www.smolab.se

Smolab

Smolab (Stockholm Medical Office Lab) är en medicinsk provtagningstjänst som erbjuder hälsokontroller i form av blodprov och avföringsprov online. Vi har över 30 års erfarenhet av hälso- och sjukvårdsbranschen och är en del av en större svensk sjukvårdskoncern, Medicalgruppen.

Få koll på din hälsa med blodprov

Beställ valfritt test på hemsidan och gå sedan till din valda provtagningsplats för att ta blodprovet. Provsvaren skickas hem till din folkbokföringsadress per post, tillsammans med en läkarkommentar av en av våra erfarna och kompetenta läkare. Snabbt, smidigt och enkelt!

Våra blodprov

Vi erbjuder en av marknadens bredaste sortiment av testmarkörer; bland annat en rad olika blodprov, avföringsprov och flertalet tester för cancermarkörer inklusive den mest avancerade screeningen för prostatacancer: STHLM3-testet. Se vårt utbud här.

50+ provtagningsplatser i Sverige

Utöver våra egna toppmoderna läkar- och provtagningsmottagningar belägna i Stockholm har vi samarbetat med över 50 andra provtagningsställen runt om i hela Sverige. Detta för att erbjuda en så smidig och lättillgänglig provtagning som möjligt. Se alla provtagningsplatser här.

Fysiska undersökningar

Hos oss har du också möjlighet att göra fysiska tester såsom att mäta blodtryck, göra synundersökning, EKG, lungfunktionstest (spirometri), urinprov och hörseltest. Det erbjuds endast på Medical Docsveas kliniker. Se alla tester här

Smolab Rabattkoder

        {
          "id": "9752",
          "title": "Smolab - 15% rabatt p\u00e5 samtliga h\u00e4lsotester",
          "description": "15% rabatt p\u00e5 samtliga h\u00e4lsotester.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
          "thumbnail": "",
          "code": "HÄLSOSAM15",
          "perma": "smolab-15-rabatt-p-samtliga-hlsotester",
          "store_perma": "smolab",
          "url": "/go.php?coupon_id=9752",
          "store_id": "1213"
        }
      

Smolab rabattkod  •  Delad 1 vecka sedan by admin •  Utgår om 7 dag

Smolab - 15% rabatt på samtliga hälsotester

15% rabatt på samtliga hälsotester.

 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan.

Smolab Erbjudanden

Det finns inga rabattkoder eller erbjudaden för denna butik ännu. Om du vet om någon bra lägg gärna till den!Även att vi jobbar hårt med att alla rabattkoder, rabatter och erbjudanden på Rabattfrossa.nu ska vara korrekta, reserverar vi oss mot eventuella felaktigheter. Vi använder kakor.

Vi använder cookies för funktioner, annonser och statistik. Ni kan blockera cookies i er webbläsare, men det kommer att försämra er upplevelse på sajten.